Υπηρεσίες

discovery

Web Development

Η ιστοσελίδα σας, όπως ΕΣΕΙΣ τη φαντάζεστε!

Read more
c-ideas

Online Marketing

Αύξηση επισκεψιμότητας μέσω SEO, AdWords και Social Media.

read more
theme-option

Support

Είμαστε κοντά σας για ό,τι μας χρειάζεστε!

read more

Πώς μοιράζουμε το χρόνο μας…

web-design-custom

Strategy

Όταν αναλαμβάνουμε ένα project, είτε πρόκειται για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας-e-shop είτε για την προώθησή της, ακολουθούμε μια σειρά ενεργειών ώστε να καταλήξουμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα. Αυτό περιλαμβάνει την ανάλυση του project από διαφορετικές οπτικές γωνίες, εύρεση νέων ιδεών, επίλυση αποριών.

Μαζί καταλήγουμε στον τρόπο με τον οποίο θέλουμε οι χρήστης να αλληλεπιδρούν με το site, ώστε να δημιουργήσουμε το sitemap του website που θα μας βοηθήσει στο επόμενο στάδιο της κατασκευής..

User Experience

Usability, User Exprerience(UX), Credibility. Με απλά λόγια, ένα σύνολο κανόνων, τεχνικών και σχεδιαστικών, οι οποίοι καθιστούν τις ιστοσελίδες εύχρηστες και κατανοητές, ανταποκρίνονται στις ανάγκες του πελάτη και καθοδηγούν την πλοήγηση του μέσα στην ιστοσελίδα. H ικανοποίηση του πελάτη και ένα θετικό UX για τους επισκέπτες αποτελούν κρίσιμους παράγοντες για την επιτυχία μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης και ενός ηλεκρονικού κααστήματος.
Για την επίτευξη του στόχου αυτού, πριν την κατασκευή της ιστοσελίδας, σχεδιάζονται τα βασικά wireframes του ιστότοπου, δηλαδή  σχεδιαγράμματα που δείχνουν σε ποια σημεία της σελίδας θα βρίσκονται τα κρίσιμα κομμάτια του ιστότοπου.
Έτσι πετυχαίνουμε τη βέλτιστη σχεδίαση της σελίδας που θα συμβάλει στο Customer loyalty, στην αύξηση των πωλήσεων και της αναγνωρισιμότητας του brand της επιχείρησης.
wireframes
graphic_des

Design

Το σχεδιαστικό-στυλιστικό μέρος της σελίδας σας αποτελεί και τη βιτρίνα της ηλεκτρονικής σας επιχείρησης. Τα πολύπλοκα και έντονα γραφικά δεν έχουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλουμε η σελίδα σας να έχει το  κατάλληλο look & feel, να αποπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη και κυρίως να αντοποκρίνεται σε αυτό που έχετε φανταστεί.

Σε κάθε περίπτωση, σιγουρευόμαστε ότι η ιστοσελίδα θα προσαρμόζεται κατάλληλα σε όλες τις οθόνες υπολογιστών, κινητών και tablet (responsive design).

Technology

Στην Nexuslab χρησιμοποιούμε ένα μεγάλο εύρος εργαλείων έτσι ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε ο,τι και να μας ζητήσετε. Βασικά μας εργαλεία για την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop είναι CMS πλατφόρμες όπως το WordPress, Opencart κ.α.. Η ομάδα μας ενημερώνεται για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να κατέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την σωστή κατασκευή των Website ( CSS, HTML5 , PHP ). Για την προώθηση των ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε κατά κόρον τα social media (facebook, twitter) αλλά και τις καμπάνιες του Google (google adwords). Τέλος οι γνώσεις της ομάδας για την δημιουργία mobile application είναι άριστες για όλα τα σύγχρονα λογισμικά κινητών (Ios, Android, Windows Phone) .

 

tecnology-use