Προώθηση Ιστοσελίδων

Το πιο γρήγορο μέσο για να μάθουμε κάτι είναι το Internet. Επομένως αν μία εταιρεία δεν έχει διαδικτυακή παρουσία, τότε δυστυχώς θεωρείται ανύπαρκτη.

Για τον λόγο αυτό είναι σημαντική η κατασκευή ιστοσελίδας που να ταιριάζει στο εταιρικό προφίλ ώστε να λειτουργήσει ως πόλος έλξης υποψήφιων πελατών.Η ιστοσελίδα όμως χρειάζεται και ανάλογη προώθηση.

 

Τι είναι η προώθηση ιστοσελίδων;

Ως προώθηση ιστοσελίδων ονομάζουμε τις ενέργειες που εκτελούμε για την διαφημιστική διάδοση μίας ιστοσελίδας.

Η διαφήμιση στο internet αποτελεί έναν τρόπο εξασφάλισης νέων πελατών με χαμηλό κόστος. Πρόκειται για στοχευμένη διαφήμιση αφού εμφανίζεται στο κοινό που ενδιαφέρεται ήδη για εσάς, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.  Η σωστή επιλογή της κατάλληλης στρατηγικής προώθησης της ιστοσελίδας σας μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

 

Τρόποι προώθησης

Οι πιο διαδεδομένοι τρόποι προώθησης είναι:

 

  • Search Engine Optimization(SEO), δηλαδή προώθηση στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
  • Διαφημίσεις Google Adwords  με κόστος ανά κλικ στην εμφανιζόμενη διαφήμιση ή ανά εμφάνιση
  • Διαφήμιση στο Facebook και social media campaigns, με κόστος ανά κλικ ή στοχευμεύνο στην αύξηση των followers.
  • Content Marketing, για τη βελτιστοποίηση της αξιοπιστίας του site.

Για την προώθηση της ιστοσελίδας σας εμπιστευτείτε τώρα εμάς που όλα αυτά τα χρόνια εργαζόμαστε επίπονα πάνω στο πιο δύσκολο τομέα του internet.

O σκοπός των τεχνικών SEO (Search Engine Optimization) είναι να εμφανίζεται με όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερο τρόπο μία ιστοσελίδα στο ευρετήριο των μηχανών αναζήτησης (Google, Yahoo, MSN κλπ). Και το σημαντικότερο, το ενδιαφέρον της NexusLab στην προώθηση ιστοσελίδων εστιάζεται μονάχα στις 2 πρώτες σελίδες των μηχανών όπου και οι περισσότεροι χρήστες επισκέπτονται.

 

Εμπιστευτείτε την  NexusLab  για να προβάλλετε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης με όποια λέξη – φράση εσείς επιθυμείτε.

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Project Planner